Junior Support Engineer CAD/CAM

Produsoft | Maldegem | 10-01-2018 |


Produsoft, actief in de BeNeLux heeft een uitgebreide klantenkring binnen de sector van de metaalbewerking. Hierbij bieden wij onze klanten oplossingen aan van onder andere topleverancier Vero, en dit aan de hand van gespecialiseerde CAD/CAM software oplossingen. Voor de uitbreiding van ons bestaande team zoeken we een helpdesk medewerker, support engineer.

Jouw opdracht

- Je kunt constructief omgaan met telefonische en andere supportvragen
- Indien mogelijk beantwoord je de vraag van de klant direct, zoniet overleg je met de verschillende product specialisten om zo tot een oplossing te komen
- Je overtuigt onze klanten naar oplossingen die Produsoft kan aanbieden. Je inventariseert hun wensen en vertaalt deze naar een passende oplossing.
- Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Maldegem of vanuit onze vestiging in Westerlo.

Jouw profiel

- Je behaalde een bachelor of technisch diploma of je bent gelijkwaardig door ervaring, bij voorkeur richting mechanica of electro-mechanica.
- Je bezit een gezonde combinatie van ‘people skills' en technische competenties.
- Je hebt een basiskennis van productietechnieken en CNC machines en bent bereid deze verder uit te bouwen via interne en externe opleidingen.
- Je beschikt over een groot inlevingsvermogen en ageert zeer klant -en oplossingsgericht. Je leert graag bij en denkt vernieuwend. Je bent goed georganiseerd, werkt nauwgezet en je bent een teamplayer.
- Je denkt verder dan de technologie en bent in staat om je in te leven in de vragen van de klanten en de context ervan. Hierdoor werk je adequate oplossingen uit en breng je deze over naar de klant.
- Een vlotte kennis van het Engels is een must, een goede kennis van het Frans een pluspunt.

Ons aanbod

- Je komt terecht in een jonge en stabiele bedrijfsomgeving waar je dagelijks wordt uitgedaagd en waar je met klanten uit zeer verschillende sectoren in aanraking komt.
- Je krijgt een aantrekkelijk loon en tal van extralegale voordelen.
- Produsoft is een financieel rendabel en groeiend bedrijf waar correct ondernemen en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Waarden als respect, collegialiteit en teamgeest zetten onze identiteit kracht bij.
- Afhankelijk van uw skills zijn er doorgroei mogelijkheden binnen de organisatie