Demand & Supply planner technische dienst

Colruyt Group | Halle | 27-12-2021 |


Bij Colruyt Group neemt elke aankoper een specifiek assortiment voor zijn rekening. Om de aankopen van onze technische dienst te optimaliseren, zoeken we een stockbeheerder die het overzicht over de artikelen bewaart, projecten ondersteunt en enkele administratieve taken op zich neemt.

De aankopers van de technische dienst zorgen voor de aankoop van alle goederen en onderdelen voor technische realisaties. Dit gaat van de aankoop van winkelrekken over constructiematerialen tot houten meubels. 

Als stock- en artikelbeheerder ondersteun jij de aankopers. Je houdt de voorraad in de gaten en maakt voorspellingen met behulp van een softwaresysteem. Je leidt bijvoorbeeld uit het systeem af wat de minimaal en maximaal nodige voorraad is, wat het ideale bestelmoment is …

Je overlegt ook met de technici over de aankoop van alle nodige materialen. Je volgt deze bestellingen nauwgezet voor hen op. Duikt er een dringende vraag of probleem met de levering op? Dan contacteer je de leverancier om zo snel mogelijk een oplossing te vinden.

Je speelt ook een belangrijke rol in projecten, waarbij je de aankopers en werkvoorbereiders administratieve ondersteuning biedt. Jij bekijkt op vraag van de aankoper welke artikelen we specifiek nodig hebben, vraagt offertes op en volgt de bestellingen op.

Je werkt in Halle.