Production Analyst Fine Food

Colruyt Group | Halle | 19-08-2021 |


Functie:
In de operating unit Fine Food van Colruyt Group verwerken we vlees, versnijden en verpakken we kaas, branden we koffie en bottelen we wijn. Jij bent o.a. verantwoordelijk voor het simuleren van correcte kostprijzen tijdens het productontwikkelingsproces van nieuwe producten. Variatie troef!

De productieafdelingen voor vlees, koffie, wijn, kaas, brood en salades, gebundeld onder de noemer Fine Food, zijn belangrijke pijlers voor Colruyt Group. Vanuit Fine Food leveren we kwaliteitsvolle producten aan al onze winkels: van Colruyt en OKay, tot Spar en Bio-Planet.

Binnen de afdelingen Cheese en Salades zijn we op zoek naar twee enthousiaste productie analisten

Je takenpakket in een notendop:

Je analyseert het productieproces en vertaalt deze naar een Bill Of Material, een Routing en uiteindelijk een kostprijs.
Je bent verantwoordelijke voor het simuleren van correcte kostprijzen tijdens productontwikkelingsprocessen van nieuwe producten alsook voor de optimalisatie van de huidige kostprijzen.
Je speelt een actieve rol in het proces rond opstarten en stopzetten van artikelen door o.a. deel te nemen aan de verschillende productvergaderingen.
Je garandeert dat de kwaliteit van de Bill Of Materials continu verbetert door deze op periodieke basis op te volgen zodat alle recepturen jaarlijks gecontroleerd worden.
Je analyseert afwijkingen tussen financiële en productierapporteringen en doet een voorstel naar verbetering toe waar nodig.
Je werkt in Halle.

Profiel:
Kennis en ervaring – Je hebt een hoger diploma met minimaal 2 jaar ervaring in een analytische functie of bent gelijkwaardig door ervaring. Daarnaast heb je een gevorderde kennis van Excel en een sterke interesse in de productie van vlees en kaas.
Analytisch vermogen – Je kan vlot omgaan met de cijfers die je verzamelt in productie en maakt hier analyses van om zo tot de goede kostprijs te komen.
Communicatief vermogen – Je luistert naar de noden van de partners alsook kan je je eigen analyses en ideeën op een heldere manier naar voor brengen. Je bent de expert van je analyses en kan dit overbrengen naar de nodige stakeholders.
Probleemoplossend vermogen – Je speelt vlot in op problemen en beslist snel wat de beste oplossing is.
Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands en Frans, zodat je met je collega’s, partners en stakeholders goed kan samenwerken.

Wij bieden:
Ruimte voor initiatief – Je werkt volgens bepaalde afspraken, maar je kan je job ook nog voor een groot deel zelf invullen.
Zekerheid – Je krijgt een vast contract van onbepaalde duur bij Colruyt Group, een stabiele en groeiende familie van bedrijven.
Doorgroeimogelijkheden – Colruyt Group biedt reële doorgroeimogelijkheden aan, naast talloze mogelijkheden tot professionele en persoonlijke ontwikkeling.
Extralegale voordelen – Boven op je nettoloon krijg je ook extralegale voordelen zoals winstdeelname en maaltijdcheques.