Front-end JavaScript Developer

Getflights | Groupflights | Brugge, België | 29-04-2019 |


Wie zijn wij?
==========
Wij zijn een airline broker, en verkopen vliegtickets en chartervluchten aan bedrijven en particulieren. Dit gaat van individuelen tot grote groepen van soms duizenden personen. Wij willen met onze IT ontwikkelingen onze diensten zoveel mogelijk ondersteunen en automatiseren waar mogelijk.

In ons jong en enthousiast IT team werk je mee aan onze verschillende front-end JavaScript applicaties. Die zowel voor intern, B2B als B2C gebruik ontwikkeld worden. Je komt terecht in een dynamische en internationale omgeving waar je flexibel kan werken met cutting-edge technologie.

We ontwikkelen producten en hechten belang aan langetermijnvisie en kwaliteit om onze producten een lang leven te schenken.

Al onze front-end applicaties zijn in Typescript geschreven met het EmberJS framework. En ons doel is om telkens op de laatste LTS release van EmberJS te zitten. We moedigen open-source contributies aan, en zijn actief in de communities van de technologieën die we gebruiken.

Wat houdt de job in?
================
- Ontwikkeling en onderhoud van bestaande en nieuwe front-end JavaScript applicaties (voor alle schermformaten).
- Geautomatiseerde testen ontwikkelen die de consistente werking van onze applicaties garanderen over nieuwe releases heen.
- Feedback en vertaling van grafische ontwerpen die van onze designers komen naar HTML/CSS met het oog op gebruiksgemak en klantvriendelijkheid.
- Een consistente brand identiteit helpen ontwikkelen die doorheen al onze grafische vormgeving dient terug te komen.

Wat verwachten we?
================
- Ervaring met het schrijven van moderne JavaScript applicaties
- Uitgebreide kennis van moderne HTML, CSS en JavaScript
- Ervaring met Git
- Oog voor detail, gebruiksvriendelijkheid en vormgeving
- Kennis van EmberJS en Typescript is een pluspunt, maar niet vereist.
- Je zorgt dat je up-to-date blijft met nieuwe standaarden en volgt de ontwikkelingen van het EmberJS framework op de voet
- Ervaring of interesse in de reissector is een pluspunt
- Notie van PHP is een pluspunt

Nice to know
==========
- Je werkt met de nieuwste technologieën.
- Leuke en behulpzame omgeving, waar je aan zelfontwikkeling kan doen.
- Je maakt deel uit van een topteam. We moedigen open en positieve communicatie aan, en staan altijd open voor opbouwende kritiek en verbeteringen, waarbij we jouw inbreng appreciëren.
- Onze kantoren zijn in Brugge, naast Hogeschool Vives. Daarnaast hebben we nog kantoren in Amsterdam - Nederland, New Delhi - India, Santiago - Chili, Lima - Peru, en Miami - USA.
- Door de internationale aard van onze sector, reizende collega’s en collega's in meerdere tijdzones, hebben we uitgebreide ervaring met remote werk, en kan dit ook voor jou een mogelijkheid zijn.
- We zijn een groeiend maar familiair team, lachen graag en drinken af en toe eens een aperitiefje met de collega's.