Junior NAV Developer

Ago Jobs & HR - Kortrijk IT | Kortrijk | 08-01-2019 |


Voor een bedrijf in Kortrijk zijn we op zoek naar een junior developer. Je komt terecht in een traineeship 'Start to NAV' waarin je de Dynamics NAV ontwikkelomgeving aangeleerd krijgt. Hierna speel je een rol bij zowel de analyse, design als het coderen van oplossingen. Dit zal gebeuren in teamverband waarbij elk team gezamenlijk verantwoordelijk is voor de haar toegewezen projecten.

Bij voorkeur heb je een diploma bachelor of master Toegepaste Informatica (of gelijkwaardig). Je hebt kennis van objectgeoriënteerd programmeren. Daarnaast zijn kennis van Dynamics NAV (Navision) en ervaring in de logistieke sector (transport, warehousing) pluspunten. Verder ben je vlot tweetalig, Nederlands en Engels. Enkele sleutelwoorden die jou omschrijven zijn dynamisch, creatief, geëngageerd en analytisch. Ben jij de teamspeler met een oog voor kwaliteit, die wij zoeken?

Een uitdagende functie binnen een jong, dynamische team van een groeiend internationaal opererend bedrijf wordt ondersteund door een motiverend salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen in functie van je ervaring. Je kan werken vanuit een regio waar files zo goed als onbestaande zijn. Interesse? Neem vrijblijvend contact op via T. 32(0)56 23 07 55 of via kortrijk.it@ago.jobs.