Internal Sales

Velda | Ronse | 07-11-2018 |


Velda Cable Technics te Ronse bedenkt, ontwikkelt en produceert stalen kabels van elk allooi. Zij zijn reeds 100 jaar de belangrijkste speler in West-Europa. Hun klanten bevinden zich in binnen- en buitenland, in de meest uiteenlopende sectoren, zoals de fiets-, verlichtings- en interieurindustrie. Dankzij hun gedrevenheid en passie voor technische innovatie, slagen zij erin om steeds nieuwe producten te ontwikkelen, die voldoen aan de hoogste eisen van alle mogelijke veiligheidsvoorschriften en hedendaags design.
Dit sterk innoverende bedrijf is op zoek naar een m/v:

Internal Sales
Taken
Jij bent het telefonische aanspreekpunt en voorziet met de glimlach een klantgerichte service. Je ondersteunt hiervoor dagdagelijks de zaakvoerder en de account managers. Na een grondige opleiding in het productengamma door jouw ervaren collega, word je verantwoordelijk voor o.a. het binnenhalen en plaatsen van nieuwe bestellingen. Vanuit de prijsaanvragen van de klanten maak je een analyse van het dossier, contacteer je de nodige leveranciers en bepaal je de bijkomende specificaties van de klant. Hierna volg je de klant en diens offerte verder op.

Profiel
Je beschikt over een bachelordiploma, relevante kennis of een sterke interesse in de sector. Je bent geboeid door een commerciële functie met veel leveranciers- en klantencontacten. Men omschrijft jou als een echte duizendpoot. Je bent pro-actief, neemt initiatief, bent dynamisch en weet van aanpakken!

Aanbod
Velda is een sterk groeiend en toonaangevend bedrijf op vlak van staalkabels voor diverse sectoren en toepassingen. Het gaat hier om een uitdagende en gevarieerde functie waarbij de focus ligt op kwaliteit en service. Je komt terecht in een dynamisch en gemotiveerd team!


Deze functie wordt exclusief behandeld door Aanwervingshuis.
Info en sollicitaties: kim@aanwervingshuis.be
T 056/225.880