Filteren

Zoeken...

Studiegebieden

 • Recruiter

  Nestor NV | Sint-Martens-Latem | 29-04-2021 |
  In de functie van commerciële recruiter ben je dagelijks in gesprek met bestaande klanten, nieuwe klanten en uiteraard onze nestors. Je bent je verantwoordelijk voor het invullen van nieuwe vacatures bij bestaande klanten (echte referentieklanten op exclusieve basis). Daarnaast ben je bezig met h...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde Sociaal-agogisch werk 
 • Telecomtechnieker

  Janssens Field Services | Antwerpen | 28-04-2021 |
  Je zal instaan voor de installatie en reparatie van Telecom diensten van Proximus bij particulieren.
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde Industriële wetenschappen en technologie 
 • Alarmtechnieker

  Unit-T | Mechelen | 28-04-2021 |
  Voor onze Security-afdeling zijn wij op zoek naar alarmtechniekers. Je zal ingezet worden bij onze klanten over heel Vlaanderen.
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Technieker Laadpalen

  Unit-T | Mechelen | 28-04-2021 |
  Ben jij op zoek naar een job met veel afwisseling? Heb je een uitgebreide kennis van elektriciteit? En schrikken veel kilometers je niet af? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze Energy-afdeling zijn wij op zoek naar techniekers voor de installatie van laadpalen. Je zal ingezet worden bij o...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Business productivity solutions consultant

  Verpoucke | Edingen - Gent | 26-04-2021 |
  VORMEN IT-PLATFORMEN, TECHDATA, IT-SOLUTIONS, DIGITALISERING, …. JOUW WERELD? BEN JE PAS AFGESTUDEERD OF HEB JE AL ENIGE ERVARING? BEN JE MEE MET DE MEEST INNOVATIEVE OPLOSSINGEN EN WEET JE DIE TE INTEGREREN EN IMPLEMENTEREN IN EEN VOORUITSTREVENDE PRODUCTIEOMGEVING? WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN:...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde Industriële wetenschappen en technologie 
 • Account manager

  CRM Group | Waregem | 26-04-2021 |
  Wanted: Account Manager Ik kan je nu al vertellen dat wij een groeiend en ondernemend bedrijf zijn. Ontzorgen; in dat ene werkwoord zit de hele visie van CRM Care samengevat. Dankzij onze nieuwe en unieke oplossing gaan wij bedrijven voor een groot stuk ontzorgen. Hoe kan jij hier aan bijdr...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Jobstudent zorgkunde/verpleegkunde campussen Brugge (Sint-Jan en SFX)

  AZ Sint-Jan Brugge-Oostende av | Ruddershove 10, 8000 Brugge | 21-04-2021 |
  Op zoek naar een boeiende en toffe studentenjob? #teamsintjan heeft ongetwijfeld wat je zoekt! We bieden studentenjobs aan voor 38 u per week voor juli, augustus en september. Ook weekends en schoolvakanties zijn mogelijk. Let op! Voor een vakantiejob in de zorg dien je in het bezit te zijn...
  Gezondheidszorg 
 • WERFOPVOLGER INFRASTRUCTUUR

  Studiebureau Lobelle | Jabbeke | 16-04-2021 |
  Taken Je bestudeert voorafgaand de start van de werken het bestek, meetstaat en plannen. Je overlegt met de projectleider infrastructuur die het project heeft ontworpen en bespreekt alle mogelijke aandachtspunten. Je volgt de werf op, organiseert wekelijks werfvergaderingen, je kijkt de vorderin...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Citizen Science trajectbegeleider voor duurzaamheidsonderzoek bij supermarkten

  Rikolto | Leuven | 15-04-2021 |
  Rikolto werkt in België al jaren samen met supermarkten om hun voedingsaanbod gezonder en duurzamer te maken. Maar wat is de huidige stand van zake bij die retailers? Is gezonde en duurzame voeding ‘het nieuwe normaal’? Wat doen retailers om die juiste keuze te vergemakkelijken voor consumenten? O...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde Sociaal-agogisch werk 
 • Python Developer

  Accomodata | Ronse/Deinze | 13-04-2021 |
  Wie zijn wij? Accomodata implementeert en onderhoudt Odoo bedrijfssoftware bij kleine en middelgrote ondernemingen. Odoo is een business software pakket opgebouwd rond een collectie geïntegreerde apps. Alle zakelijke noden zoals ERP, CRM, e-commerce, Accounting, Project Management, Voorraadbeheer...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • JUNIOR CONTROLLER Polyvalente ondersteuning van de zaakvoerder (Ref. 1020)

  De Rouck & Verhellen | Zeebrugge | 08-04-2021 |
  Onze opdrachtgever is een internationale familiale KMO actief in transport vanuit de haven van Zeebrugge. Door onze sterke focus op een klantgerichte aanpak, kwaliteit en flexibiliteit, zijn we een belangrijke speler binnen ons vakgebied. Op dit moment zoeken we ter versterking van ons team een (m/v...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • ERVAREN ACCOUNTANT ref 463 Dossierbeheerder van A tot Z (voltijds of 4/5)

  De Rouck & Verhellen | ROESELARE | 08-04-2021 |
  Onze opdrachtgever is een middelgroot accountancy-kantoor met een 40-tal medewerkers met verschillende filialen in West-Vlaanderen. In nauwe betrokkenheid en voortdurend overleg met de klant, verzorgen wij de boekhouding en de fiscaliteit van heel wat grote en minder grote West-Vlaamse onderneminge...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Dossierbeheerder (m/v) - accountant (m/v)

  Adfisc BV | Rumbeke | 07-04-2021 |
  Als dossierbeheerder ben je verantwoordelijk voor het boekhoudkundig en fiscaal beheer van zowel vennootschapsdossiers als éénmanszaken. Je denkt mee met de klant, stelt creatieve oplossingen voor en wordt op termijn hun aanspreekpunt. Je werkdomein en opdracht hangt af van achtergrond, competent...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • enthousiaste afgestudeerde gezocht

  LEIN ACCOUNTANCY | ROESELARE | 02-04-2021 |
  Wij zoeken een nieuwe collega! Wij = een jong team van vijf boekhouders in Roeselare (Westlaan 88) Vlotte collega's, no-nonsens sfeer, nieuwste software en uitrusting, goeie begeleiding en een correcte balans privé-werk. Word jij onze nieuwe dossierbeheerder? Afsluitbalansen, verslaggeving e...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • INSTRUCTEUR VEILIGHEID HOOGTEWERKERS ref. 2615 tweetalig “lesgever” ( NL/FR)

  De Rouck & Verhellen | Waregem | 02-04-2021 |
  Onze opdrachtgever verhuurt en verkoopt machines voor de bouw en de industrie (heftrucks, liften, hoogtewerkers, verreikers, enz.) over gans België. Ons hoofdkantoor is gelegen in de regio Waregem. Door onze klantgerichte aanpak en modern machinepark, zijn we een vaste waarde binnen onze sector. Ter...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde Industriële wetenschappen en technologie 
 • TRANSPORTPLANNER Ref. 2614 2-talig Nederlands / Frans

  De Rouck & Verhellen | Waregem | 02-04-2021 |
  Onze opdrachtgever verhuurt en verkoopt machines voor de bouw en de industrie (heftrucks, liften, hoogtewerkers, verreikers, enz.) over gans België. Ons hoofdkantoor is gelegen in de regio Waregem. Door onze klantgerichte aanpak en modern machinepark, zijn we een vaste waarde binnen onze sector. Ter...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • JUNIOR TRANSPORTPLANNER Ref. 1019 Flexibele multitasker voor optimale transportplanning en -organisatie

  De Rouck & Verhellen | Zeebrugge | 02-04-2021 |
  Onze opdrachtgever is een internationaal familiebedrijf, gelegen in de ruime regio Brugge en actief in de transportindustrie. Door onze sterke focus op een klantgerichte aanpak, kwaliteit en flexibiliteit, zijn we een belangrijke speler binnen ons vakgebied. Op dit moment zoeken we ter versterking v...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde Industriële wetenschappen en technologie 
 • BEDIENDE OFFERTEOPMAAK P0041 Administratieve spilfiguur voor calculatie prijzen en opmaak offertes Voltijds of deeltijds (4/5)

  De Rouck & Verhellen | 8800 Roeselare | 02-04-2021 |
  Onze klant is een familiale KMO in de regio Roeselare actief in het plaatsen van aluminium ramen en deuren bij particulieren en projecten. Onze troeven zijn jarenlange ervaring, bouwkundig vakmanschap, een aanpak op maat van de klant en de familiale sfeer. Elk van onze 15 werknemers is een vitale sc...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde Industriële wetenschappen en technologie 
 • Afdelingsverantwoordelijke ref 1728

  Duthoo nv | Zwevegem | 01-04-2021 |
  DUTHOO nv (www.duthoo.eu) biedt een totaalconcept van kleuren op maat binnen de sector van industriële laksystemen. Deze familiale KMO (+/- 25 medewerkers), gesitueerd in splinternieuwe gebouwen op de grens tussen Kortrijk en Zwevegem (nabij afrit E17), onderscheidt zich als dé referentie in haar va...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde Industriële wetenschappen en technologie 
 • Jobstudenten weekend en vakantie

  Woonzorgcampus 't Hoge | 't Hoge 57, 8500 Kortrijk | 31-03-2021 |
  Jobstudenten weekend en vakantie: zowel zorg- als verpleegkundige: Studeer je voor verpleegkundige of verzorgende, wil je graag werkervaring opdoen? Aarzel dan niet om je kandidaat te stellen bij ons. Stuur een mail met je gegevens naar sandra.verschatse@wzcthoge.be
  Gezondheidszorg 
< Vorige Volgende >