Filteren

Zoeken...

Studiegebieden

 • Gemotiveerde fulltime verpleegkundige

  Woonzorgcampus 't Hoge | Kortrijk | 06-10-2021 |
  https://www.vdab.be/vindeenjob/vacatures/62129796/gemotiveerde-verpleegkundige-aantal-uren-bespreekbaar?source=zoekeenjob&medium=vacaturedashboard Wij zijn op zoek naar jou! Wil jij werken in een klein en huiselijke WZC? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! Solliciteer snel! Kom...
  Gezondheidszorg 
 • Administratief bediende bouw

  Votquenne Foundations | President Kennedypark 4B - 8500 Kortrijk | 05-10-2021 |
  ADMINISTRATIEF BEDIENDE BOUW (M/V) FUNCTIE • Je werkt samen met onze administratief verantwoordelijke aan de operationele administratie • Je springt bij op de dienst boekhouding om de boekhoudkundige administratie op punt te zetten • Je bent de helpende hand op de personeelsdienst om de personee...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Jobstudenten ZORG

  Mintus | Brugge | 01-10-2021 |
  Ben je op zoek naar weekendwerk of een studentenjob in de schoolvakanties? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben 7 WZC's die super graag willen werken met studenten. Een leuke bijverdienste en een goede kans om ervaring op te doen. Verdere vragen? Contacteer femke.bruneel@mintus....
  Gezondheidszorg 
 • Leerkracht ASV en godsdienst

  BuSO De Nieuwe Poort | Nieuwpoort | 29-09-2021 |
  Op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor een vervangingsopdrachten tot en met 3 februari. Een opdracht binnen OV3 (godsdienst en ASV waar je ook titularis bent van je eigen klasgroep) Goeie omkadering door collega's, mentor, meter of peter, ortho en coördinator van de opleidingsvorm en pedagog...
  Onderwijs 
 • Ondersteuningsanimatoren gezocht!

  Krunsj | Vakanties verspreidt over Vlaanderen | 23-09-2021 |
  Krunsj, de jeugddienst van de Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen, biedt kwalitatieve vakanties voor kinderen en jongeren van 5 tot 18 jaar. Tijdens de schoolvakanties nemen we kinderen en jongeren mee op een onvergetelijke ervaring. Bij Krunsj kiezen we er bewust voor om zoveel mogelijk kinderen en j...
  Gezondheidszorg Onderwijs Sociaal-agogisch werk 
 • Administratieve stage

  Robert Half bv | Roeselare | 21-09-2021 |
  Algemeen kantoorbeheer: • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten zowel telefonisch als per mail • Je staat in voor een professioneel en warm onthaal van kandidaten en klanten • Je beheert de kandidaten- en klantendatabank en staat in voor het volledige beheer van onze d...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Stageplaats Sales Back Office

  MediaNation NV | Berchem | 17-09-2021 |
  MEDIANATION ZOEKT STUDENTEN IN SALES BACK OFFICE EN ADMINISTRATIE! Op zoek naar een stage waar je écht recht in het werkveld terecht komt? MediaNation is een bruisend mediabedrijf met onder andere websites als businessAM.be, newsmonkey.be, gezond.be en magazines Gezond en Goodbye in zijn portefeuil...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Stageplaats Community Management

  MediaNation NV | Berchem | 17-09-2021 |
  MEDIANATION ZOEKT GEPASSIONEERDE STUDENTEN IN COMMUNITY MANAGEMENT! Op zoek naar een stage waar je écht recht in het werkveld terecht komt? MediaNation is een bruisend mediabedrijf met onder andere websites als businessAM.be, newsmonkey.be, gezond.be en magazines Gezond en Goodbye in zijn portefeui...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Stageplaats Data Management

  MediaNation NV | Berchem | 17-09-2021 |
  MEDIANATION ZOEKT GEPASSIONEERDE STUDENTEN IN DATA MANAGEMENT! Op zoek naar een stage waar je écht recht in het werkveld terecht komt? MediaNation is een bruisend mediabedrijf met onder andere websites als businessAM.be, newsmonkey.be, gezond.be en magazines Gezond en Goodbye in zijn portefeuil...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Stageplaats Campaign Management

  MediaNation NV | Berchem | 17-09-2021 |
  MEDIANATION ZOEKT GEPASSIONEERDE STUDENTEN MET INTERESSE IN CAMPAIGN MANAGEMENT! Op zoek naar een stage waar je écht recht in het werkveld terecht komt? MediaNation is een bruisend mediabedrijf met onder andere websites als businessAM.be, newsmonkey.be, gezond.be en magazines Gezond en Goodbye in z...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Stageplaats Marketing

  MediaNation NV | Gent/Berchem | 17-09-2021 |
  Op zoek naar een stage waar je écht recht in het werkveld terecht komt? MediaNation is een bruisend mediabedrijf met onder andere websites als businessAM.be, newsmonkey.be, gezond.be en magazines Gezond en Goodbye in zijn portefeuille. Daarnaast organiseren we tweemaal per jaar een event waarm...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Dossierbeheerder

  Trofisk | Tielt | 13-09-2021 |
  Als dossierbeheerder sta je in voor het voeren van de boekhouding van jouw klanten van A tot Z. Dit houdt onder meer in: • Verwerken van boekhoudkundige stukken; • Btw-aangiftes voorbereiden & indienen; • Eindejaarsverwerking voorbereiden; • Aangiftes personenbelasting & vennootschapsbelasting v...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Collection Officer

  Colruyt Group | Halle | 08-09-2021 |
  Functie: De afdeling Finance van Colruyt Group zorgt voor financiële ondersteuning van al onze merken. Als Collection Officer maak je deel uit van het Finance Serviceteam en heb je een uitgebreid takenpakket. Een ideale job voor wie houdt van veel interactie met klanten, leveranciers en interne die...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Notarieel medewerker

  Geassocieerde notarissen Vanhyfte-Vandevelde | Maldegem | 02-09-2021 |
  Functieomschrijving: Je zorgt voor de administratieve verwerking van dossiers en post akte verwerking. Concreet ben je onder andere verantwoordelijk voor: • De dagdagelijkse verwerking van getekende akten; • De E-registratie van akten; • Administratieve verwerking en opmaak van akten; • Het fu...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Stage - Digital marketing (M/V)

  Julia Belgium | Zwevegem | 01-09-2021 |
  https://www.juliabelgium.be/ FUNCTION DESCRIPTION Als stagiaire bouw je mee aan het realiseren van de verkoop naar professionele klanten toe (Horeca, drankenhandels, catering, delicatessenzaken, ...) als de verdere uitbouw van de marketing. Hiervoor werk je nauw samen met de werkgever. Tijdens...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Stage - Sales / Marketing (M/V)

  Julia Belgium | Harelbeke | 01-09-2021 |
  https://www.juliabelgium.be/ FUNCTION DESCRIPTION Als stagiaire bouw je mee aan het realiseren van de verkoop naar professionele klanten toe (Horeca, drankenhandels, catering, delicatessenzaken, ...) en/of alsook de verdere uitbouw van de marketing. Hiervoor werk je nauw samen met de werkgever....
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Technical manager

  Liqson | Roeselare | 01-09-2021 |
  Design, engineering & constructie gecombineerd in een leidinggevende functie als technical manager. WAT MAG JE VAN JOUW JOB VERWACHTEN? Je bent verantwoordelijk voor de projectbegeleiding van A tot Z. Je werkt mee aan het ontwerp van nieuwe verhuurproducten, je tekent deze uit en je staat in voo...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Word sportlesgever bij Sportievak!

  Sportievak VZW | Zwevegem | 27-08-2021 |
  Word sportlesgever bij Sportievak! Heb je een sportdiploma of ben je in opleiding? Heb je zin om een pak toffe mensen te leren kennen? Je bent enkele dagen vrij tijdens de week? Meld je dan aan als sportlesgever voor onze sportdagen! Zie volledige vacature! :-)
  Gezondheidszorg Handelswetenschappen en bedrijfskunde Onderwijs 
 • Adviseur Particuliere Klanten

  Beobank Blankenberge | Blankenberge | 24-08-2021 |
  Ben jij ervan overtuigd dat jouw advies het verschil kan maken om je klanten te helpen hun projecten te realiseren? Is voor jou elk project, hoe klein of groot ook, de moeite waard om naar te luisteren? Dan is deze baan beslist iets voor jou! Het is jouw taak om onze klanten proactief te begele...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Help mee een digitaal leerplatform uitbouwen

  Servicemodel | Gent maar remote werk | 20-08-2021 |
  Help mee een digitaal leerplatform uitbouwen! Studentenjob 1dag per week – flexibel en remote – voor een student met economische achtergrond, of vertrouwd met het jargon. Je maakt webinars van A tot Z (je krijgt materiaal rond een thema aangeleverd, maakt er een heldere Nederlandstalige presenta...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
< Vorige Volgende >