Filteren

Zoeken...

Studiegebieden

 • GEMOTIVEERDE DOSSIERBEHEERDER

  ARFIBO | WAREGEM | 16-08-2018 |
  * inboeken van aankoop en verkoopfakturen , banken en diverse verrichtingen * het zelfstandig beheren van een aantal klantendossiers van A tot Z * Afhankelijk van het type dossier sta je zelf in voor de bespreking van de jaarrekening of wordt je hierbij vergezeld
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Klinisch psycholoog

  Artsen Zonder Grenzen | Brussel | 16-08-2018 |
  De activiteiten inzake geestelijke gezondheid van AZG kunnen in een brede context geïmplementeerd worden: noodsituaties (natuurrampen en door de mens veroorzaakte rampen) langdurige/chronische crisissituaties verstoten en gemarginaliseerde bevolkingsgroepen (overlevenden van seksueel geweld, sl...
  Gezondheidszorg 
 • Labotechnicus

  FOD Financiën | Gustaaf Levisstraat 10, 1800 Vilvoorde | 16-08-2018 |
  Binnen het Laboratorium der Douane & Accijnzen (AADA) heb je de volgende taken: •Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van analyses van diverse monsters in het kader van douane- en accijnsregelgeving. Je werkt samen met je collega's en het afdelingshoofd. Je implementeert, in overeenstemmi...
  Biotechniek Industriële wetenschappen en technologie 
 • commercieel en administratief medewerker

  Zakenkantoor Huysman NV | Eeklo | 16-08-2018 |
  VACATURE COMMERCIEEL EN ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Ben je communicatief, klantgericht en geboeid door de wereld van verzekeringen? Wil je werken in een familiale omgeving, dicht bij huis? Et vous maîtrisez bien la langue française? Dan word jij misschien onze nieuwe collega! Huysman Yacht Insuranc...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Junior Environmental, Health and Safety Consultant

  Ramboll Belgium | Oudenaarde - Visé | 16-08-2018 |
  You will be involved in and exposed to a variety of EHS projects in Belgium and abroad. Projects will include (but not be limited to) EHS due diligence reviews, Phase I EHS site assessments, regulatory compliance audits, operational EHS management, soil and groundwater investigation and remediation...
  Biotechniek Industriële wetenschappen en technologie 
 • Elektrotechnieker

  Constructiewerkhuizen Deman | Sint-Eloois-Winkel | 14-08-2018 |
  “Samen werken aan een technisch topresultaat” Taken - Bekabelen en aansluiten van hijstoestellen - Helpen bij het monteren van nieuwe hijstoestellen, kraanbanen en voedingslijnen - Sensoren aansluiten en instellen - Frequentiesturingen en lastbegrenzers instellen - Testen en opstarten van h...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Service Technieker

  Constructiewerkhuizen Deman | Sint-Eloois-Winkel | 14-08-2018 |
  “Blijven zoeken tot een perfecte oplossing voor de klant” Taken - Mechanisch en elektrisch onderhoud van hijstoestellen uitvoeren - Storingen en fouten detecteren en analyseren - Herstellingen en interventies uitvoeren - Frequentiesturingen en lastbegrenzers instellen - Aanpassingswerken (bv...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Rekruteringsmedewerker (M/V/X)

  Idee Kids vzw | Zwaantjesstraat 33 9090 Melle | 14-08-2018 |
  Samen met jouw collega rekruteerders ga je op zoek naar de juiste m/v/x op de juiste plaats. Aan de hand van gerichte screeningsvragen koppel je hun talenten aan de openstaande vacatures binnen het monitorenteam. Naast de rekrutering bezorg je de monitoren de nodige informatie en ondersteuning van d...
  Onderwijs Sociaal-agogisch werk 
 • Nanny voor heel Vlaanderen - ervaring vereist van baby - adolescent (20u/38u) gecombineerd met eventuele vaste opdracht

  Nanny in Nood | Ondernemerslaan 2, 2960 Brecht | 14-08-2018 |
  Nanny in Nood is een professioneel nannybureau voor dagdagelijkse en dringende situaties voor korte en lange periodes. • Wij zijn op zoek naar : nanny's die voor korte en lange periodes in gezinnen willen werken: • verzorgen en opvoeden van kids vanaf 0 tot 18 jaar, ook kids met een beperking • l...
  Onderwijs Sociaal-agogisch werk 
 • Nanny te Brussel (38u/38u) inwonend Engelstalig of Franstalig

  Nanny in Nood | Ondernemerslaan 2, 2960 Brecht | 14-08-2018 |
  Nanny in Nood is een professioneel nannybureau voor dagdagelijkse en dringende situaties voor korte en lange periodes. • Wij zijn op zoek naar : nanny's die voor korte en lange periodes in gezinnen willen werken: • verzorgen en opvoeden van kids vanaf 0 tot 18 jaar, ook kids met een beperking • l...
  Onderwijs Sociaal-agogisch werk 
 • Nanny te Sint - Katelijne Waver (24u/38u om de 14 dagen - andere week kan opgevuld worden met andere gezinnen)

  Nanny in Nood | Ondernemerslaan 2, 2960 Brecht | 14-08-2018 |
  Nanny in Nood is een professioneel nannybureau voor dagdagelijkse en dringende situaties voor korte en lange periodes. • Wij zijn op zoek naar : nanny's die voor korte en lange periodes in gezinnen willen werken: • verzorgen en opvoeden van kids vanaf 0 tot 18 jaar, ook kids met een beperking • l...
  Onderwijs Sociaal-agogisch werk 
 • Nanny te Overijse (38u/38u) inwonend of extern (overnachtingen te bespreken)

  Nanny in Nood | Ondernemerslaan 2, 2960 Brecht | 14-08-2018 |
  Nanny in Nood is een professioneel nannybureau voor dagdagelijkse en dringende situaties voor korte en lange periodes. • Wij zijn op zoek naar : nanny's die voor korte en lange periodes in gezinnen willen werken: • verzorgen en opvoeden van kids vanaf 0 tot 18 jaar, ook kids met een beperking • l...
  Onderwijs Sociaal-agogisch werk 
 • Nanny te Overijse (25u/38u)

  Nanny in Nood | Ondernemerslaan 2, 2960 Brecht | 14-08-2018 |
  Nanny in Nood is een professioneel nannybureau voor dagdagelijkse en dringende situaties voor korte en lange periodes. • Wij zijn op zoek naar : nanny's die voor korte en lange periodes in gezinnen willen werken: • verzorgen en opvoeden van kids vanaf 0 tot 18 jaar, ook kids met een beperking • l...
  Onderwijs Sociaal-agogisch werk 
 • Nanny te Londerzeel/Steenhuffel (19u/38u)

  Nanny in Nood | Ondernemerslaan 2, 2960 Brecht | 14-08-2018 |
  Nanny in Nood is een professioneel nannybureau voor dagdagelijkse en dringende situaties voor korte en lange periodes. • Wij zijn op zoek naar : nanny's die voor korte en lange periodes in gezinnen willen werken: • verzorgen en opvoeden van kids vanaf 0 tot 18 jaar, ook kids met een beperking • l...
  Onderwijs Sociaal-agogisch werk 
 • Maintenance Engineer

  TREMEC | Zedelgem | 14-08-2018 |
  Als Maintenance Engineer sta je in voor het onderhoud van de productielijnen.
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Nanny te Wemmel (25u/38u)

  Nanny in Nood | Ondernemerslaan 2, 2960 Brecht | 14-08-2018 |
  Nanny in Nood is een professioneel nannybureau voor dagdagelijkse en dringende situaties voor korte en lange periodes. • Wij zijn op zoek naar : nanny's die voor korte en lange periodes in gezinnen willen werken: • verzorgen en opvoeden van kids vanaf 0 tot 18 jaar, ook kids met een beperking • l...
  Onderwijs Sociaal-agogisch werk 
 • Nanny te Antwerpen inwonend (38u/38u)

  Nanny in Nood | Ondernemerslaan 2, 2960 Brecht | 14-08-2018 |
  Nanny in Nood is een professioneel nannybureau voor dagdagelijkse en dringende situaties voor korte en lange periodes. • Wij zijn op zoek naar : nanny's die voor korte en lange periodes in gezinnen willen werken: • verzorgen en opvoeden van kids vanaf 0 tot 18 jaar, ook kids met een beperking • l...
  Onderwijs Sociaal-agogisch werk 
 • Community manager

  Branded.Careers | Kontich | 13-08-2018 |
  We are looking for a creative mastermind, passionate about Social Media. Check out our company and vacancy at https://djobby.com/brandedcareers
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Commercieel medewerker / Internal Sales Professional

  Ingrizo NV | De Pinte | 13-08-2018 |
  FUNCTIE-OMSCHRIJVING - Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het orderproces (aan-en verkoop, voorraad, supply chain, ..). - Je bent het eerste aanspreekpunt (via e-mail, en via telefoon ) voor klanten en internationale leveranciers. - Je fungeert als back up voor het sales team voor...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Zorgorganisator

  Sociaal Huis | OOSTENDE | 13-08-2018 |
  Het Sociaal Huis organiseert in samenwerking met Poolstok en Ascento een selectie voor indiensttreding en aanleg van een reserve voor de functie van Zorgorganisator binnen de sector Seniorenzorg. Jobinhoud: Hou je van plannen en organiseren? Ben je graag een goede beheerder van een toffe werkorg...
  Gezondheidszorg Onderwijs Sociaal-agogisch werk 
< Vorige Volgende >