Filteren

Zoeken...

Studiegebieden

 • Verpleegkundige

  Woonzorgcampus 't Hoge | 't Hoge 57 8500 Kortrijk | 31-03-2021 |
  Gemotiveerd verpleegkundige Functieomschrijving - U staat in voor de zorgen van de bewoners - U staat in voor het correct opvolgen van het wondzorgprotocol - U staat in voor het observeren van alle bewoners en belangrijke zaken te communiceren voor een goede opvolging van elke bewoner - U he...
  Gezondheidszorg 
 • Production Analyst Fine Food

  Colruyt Group | Halle | 26-03-2021 |
  Functie: In de operating unit Fine Food van Colruyt Group verwerken we vlees, versnijden en verpakken we kaas, branden we koffie en bottelen we wijn. Jij bent o.a. verantwoordelijk voor het simuleren van correcte kostprijzen tijdens het productontwikkelingsproces van nieuwe producten. Variatie troe...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • EPB-verslaggever | Met bedrijfswagen

  Technisch Bureau Verbrugghen (BTV) | Berchem | 24-03-2021 |
  Je leert.. …via onze uitgebreide interne opleiding de kneepjes van het vak …in het begin met de hulp van een ervaren collega hoe EPC/EPB-verslaggeving precies in zijn werk gaat. Als BTV EPB-certificateur bereid je onder meer EPB-berekeningen en de startverklaring voor, maak je onafhankelijk de ber...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Junior - beheerder Verzekeringen

  Seguro Verzekeringen | Oostkamp (Ruddervoorde) | 15-03-2021 |
  Als junior-beheerder ga je in eerste instantie ondersteuning bieden aan je collega’s op diverse domeinen. zowel administratief beheer als polis- en schadebeheer. Klanttevredenheid staat binnen Seguro altijd centraal. Je beantwoordt eenvoudige vragen en zoekt mee naar oplossingen, rekening houdend m...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Junior Accountant

  Fiducial Accountancy | Brugge | 15-03-2021 |
  FIDUCIAL biedt een uitdagende functie waar je kansen krijgt om te evolueren en bij te leren. Je bouwt mee aan de groei van een dynamische organisatie. Bij FIDUCIAL zal je stap voor stap kennis opdoen en jouw boekhoudkundige en fiscale competenties samen met een ervaren dossierbeheerder verder aans...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Coater operator (stage)

  AGP eGLASS | Zwijnaarde | 15-03-2021 |
  Maak deel uit van AGP groep, een multinationale groep die groots droomt en voortdurend groeit. We werken met technologie van wereldklasse en innovatieve beglazingsoplossingen en komen op plaatsen waar anderen het zich niet eens hadden kunnen voorstellen. Omschrijving: - Voldoen aan de door de op...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Furnace operator (stage)

  AGP eGLASS | Zwijnaarde | 15-03-2021 |
  Maak deel uit van AGP groep, een multinationale groep die groots droomt en voortdurend groeit. We werken met technologie van wereldklasse en innovatieve beglazingsoplossingen en komen op plaatsen waar anderen het zich niet eens hadden kunnen voorstellen. Verantwoordelijkheden: 1) Bedien de appar...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Maatschappelijk werker Oncologisch Psychosociaal Support Team, Campus Aalst (Vervanging)

  Onze-Lieve-Vrouw Ziekenhuis | Aalst | 12-03-2021 |
  Wij zijn binnen het Oncologisch Psychosociaal Support Team op zoek naar een enthousiaste collega die aan de slag wil als sociaal verpleegkundige of maatschappelijk werker binnen het zorgdomein van de oncologie. Verantwoordelijkheden en taken - Als lid van het Oncologisch Psychosociaal Support Te...
  Gezondheidszorg Sociaal-agogisch werk 
 • System Engineer ICT

  IT PARTNER BV | Moorslede | 12-03-2021 |
  IT PARTNER BV levert professionele ICT oplossingen voor bedrijven, zowel on-premise als in de Cloud. Voor onze verdere groei zijn we op zoek naar een System Engineer. Jouw job inhoud : Het opzetten, beheren en onderhouden van de IT infrastructuur van onze klanten : • Servers, netwerken en...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Insurance Officer (productiebeheerder)

  Kantoor Bouche | Blankenberge | 11-03-2021 |
  Ben jij gedreven, administratief aangelegd en zoek je vast werk in een leuk team? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken! Kantoor Bouche is een middelgrote verzekeringsmakelaar gevestigd aan ’t zeetje. Dankzij onze persoonlijke service, maatwerk en klantgericht denken zijn we reeds mee...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Verpleegkundige Project Staffing

  Care Talents | Kortrijk | 09-03-2021 |
  Als Verpleegkundige Project Staffing ben je tewerkgesteld binnen Care Talents zelf. Je krijgt een teamleader toegewezen die jou voorziet van projecten binnen de zorg als verpleegkundige. Deze projecten vinden plaats in verschillende domeinen (ziekenhuis, thuisverpleging, woonzorgcentrum) in jouw bu...
  Gezondheidszorg 
 • Internship: Business Development, Marketing en HR

  Biolectric | Temse | 02-03-2021 |
  Activities ▪ Support the Biolectric Management team in further refining its growth strategy and defining the right set of initiatives & projects to execute this strategy; ▪ Work in a team with deep expertise in Agriculture and/or consulting (Both Big-4 and McKinsey) to develop hypotheses ▪ Pe...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Jobstudent verpleegkundige

  Thuisverpleging Linsey Brock | Koksijde | 17-02-2021 |
  Als jobstudent verpleegkundige binnen de thuisverpleging zal je de nodige zorg verlenen bij de mensen aan huis. Je legt zelfstandig een vooraf samengestelde ronde af en verleent de zorgtaken volgens een zorgplan. Je rapporteert in het patiëntendossier en aan de verantwoordelijke. Je neemt deel aan t...
  Gezondheidszorg 
 • Technisch Commercieel Adviseur

  Easykit | Roeselare | 17-02-2021 |
  Ter versterking van onze sales team, zoeken wij collega's voor: Easykit Roeselare, Kontich, en Melle Hoe ziet jouw werkweek eruit? Veel spreken: je zit niet verstopt in een kotje maar zit centraal in onze toonzaal en bent het aanspreekpunt voor zowel prospecten als onze slimme zelfbouwers Maa...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Productiemanager

  Virtus Select | Roeselare in opdracht van Herbafrost te Vladslo Diksmuide | 15-02-2021 |
  Dankzij hun opvolging van de teelt, volautomatische productielijnen en een goed uitgekiende productieplanning is Herbafrost een expert in het invriezen van IQF-kruiden. Voor hun vestiging in Vladslo (Diksmuide) kijken zij uit naar een Productiemanager. Na een jarenlange loopbaan gaat de huidige Prod...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Senior Accountant

  Virtus Select | Roeselare | 15-02-2021 |
  Accountantskantoor Björn Vancoëllie (Roeselare), Certified Tax Accountant bestaat 14 jaar en bedient een gevarieerd klantenbestand, bestaande uit familiale KMO’s. Het kantoor heeft een sterke persoonlijke band met haar cliënteel, waarvoor ze op meerdere domeinen eersterangsadviseur is. Het kanto...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • TEKENAAR MACHINEBOUW / PROJECTLEIDER, regio Brugge

  Belmeko | Oostkamp | 10-02-2021 |
  2 in 1 job voor een schoolverlater bachelor elektromechanica of ontwerp- en productietechnologie die houdt van variatie: tekenaar en projectleider voor maatwerk machinebouwer. Belmeko is fabrikant van lakinstallaties en industriële ovens en gevestigd in Oostkamp, nabij Brugge. En dit met toffe col...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Office Manager

  AFJ BV | Aalter | 09-02-2021 |
  Functie (fulltime of 4/5): - afhandelen van telefoon-, e-mailverkeer en post - ontvangst van bezoekers - uitwerken van brieven, memo’s, verslagen en rapporten - notuleren van besprekingen en vergaderingen - het administratief beheer van de agenda, dossiers en archief - aangiftes BTW biztax, ro...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Dossierbeheerder verzekeringen / administratie bank

  Kantoor Baes BV | Westvleteren | 08-02-2021 |
  Vacature voor persoon met interesse in bank en verzekeringen. Ons AXA-bankagentschap / onafhankelijk verzekeringskantoor zoekt een vierde (administratief) medewerker die steun biedt aan de commerciële rol van de zaakvoerders. Er wordt verwacht dat persoon snel mee is met de programma's en op korte...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Vacature Dossierbeheerder - Acfibota

  Acfibota BV | Ichtegem | 26-01-2021 |
  Vacature | Dossierbeheerder Om ons team van experts in Ichtegem te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een dossierbeheerder die mee zijn/haar schouders zal zetten onder de verdere uitbouw van ons kantoor. Interesse? Aarzel dan niet en stuur vandaag nog jouw CV en motivatiebrief naar: le...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde Sociaal-agogisch werk 
< Vorige Volgende >