Filteren

Zoeken...

Studiegebieden

 • Commerciële Binnendienst Medewerker (4/5 of voltijds) (m/v) 1217620_NL

  Secretary Plus | Kortrijk | 17-05-2018 |
  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een customer service medewerker. Je krijgt een deel van de klantenportefeuille toegewezen. Je ondersteunt hierbij de sales manager met de volgende taken: -Je verzamelt alle informatie voor de geplande klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); -Je maakt off...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Administratief/logistiek bediende (m/v) regio Moeskroen (1248919)

  Secretary Plus | Kortrijk | 17-05-2018 |
  Voor onze klant regio Moeskroen gaan wij op zoek naar een administratief/logistiek bediende regio Moeskroen. Het betreft een voltijdse, vaste functie. Je zal instaan voor onderstaand takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van douanedocumenten - Je staat in voor het volledige...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Sales Support Medewerker

  Addax Motors | Deerlijk | 17-05-2018 |
  Bij Addax Motors zijn we overtuigd dat de mobiliteit van morgen in steden en agglomeraties met kleine gepersonaliseerde, elektrische, utilitaire voertuigen zal gebeuren. Deze voertuigen garanderen een zuinig, efficiënt, geluidloos en milieuvriendelijk vervoer. Addax Motors Addax Motors is de eer...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde Industriële wetenschappen en technologie 
 • Sales Support Medewerker

  Westlease | Deerlijk | 17-05-2018 |
  Bedrijfsomschrijving Westlease is een onafhankelijke leasingmaatschappij met een vloot van meer dan 5.000 wagens. Onze specialiteit: lange termijn verhuur van bedrijfswagens. Wij zijn reeds 35 jaar actief en hebben een portefeuille opgebouwd van meer dan duizend tevreden klanten. Functieomschrij...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • (Junior) Service Engineer Industrial ICT Networks

  Emerson Automation Solutions | Diegem | 17-05-2018 |
  Emerson Automation Solutions is the worldwide leader in Automation Technologies for the Process Industry. With over 600 locations in more than 85 countries, they are the leading global supplier of products, services and solutions that measure, analyse, control, automate and improve process related o...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • SERVICE TECHNIEKER landbouw

  DEBUTRAC BVBA | URSELWEG 20 9880 AALTER | 17-05-2018 |
  je staat in voor het opzoeken/aankopen van de onderdelen nodig voor herstel van landbouwmachines, stockbeheer, je onthaalt de klanten, je kan ook technische ondersteuning geven aan onze medewerkers (specifieke opleidingen worden voorzien), je hebt leiderscapaciteiten
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Hoofdverpleegkundige Pediatrie

  az West | Veurne | 17-05-2018 |
  Functiebeschrijving •Als hoofdverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse leiding van de hospitalisatie afdeling pediatrie, dit met bijzondere aandacht voor patiëntencontacten en contacten met familie. •Je geeft coachend leiding, zowel individueel als groepsgericht. •Je organis...
  Gezondheidszorg 
 • Verpleegkundige Pediatrie

  az West | Veurne | 17-05-2018 |
  Functiebeschrijving •Je vertrekt voor jouw zorgverlening vanuit de principes van systematisch verpleegkundig handelen. •Je draagt de verantwoordelijkheid voor de verpleegkundige zorg aan kinderen op de afdeling pediatrie (zowel in klassieke hospitalisatie als in daghospitalisatie). •Je overlegt...
  Gezondheidszorg 
 • Verpleegkundige Psychiatrie

  az West | Veurne | 17-05-2018 |
  Functiebeschrijving •De hoofdactiviteit van deze afdeling is de zorg en behandeling van volwassenen met een psychische problematiek; •Samen met je collega's sta je in voor het bieden van een kwalitatieve, totale en planmatige zorg aan deze patiënten met respect voor de individuele psychosociale e...
  Gezondheidszorg 
 • CNC-operator

  Lybover | Oude Kassei 16, 8791 Waregem | 17-05-2018 |
  Als CNC Operator bedien je hoofdzakelijk de CNC-laser- / plasmasnijmachine: Wij werken steeds aan unieke stukken, waardoor elk product een nieuwe uitdaging inhoudt. Vanuit deze functie kan je doorgroeien naar tal van andere jobs binnen de bedrijvengroep.
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • psychiatrisch verpleegkundige (m/v)

  PVT De Ent | Torhout | 17-05-2018 |
  Het Psychiatrisch Centrum Sint-Amandus zoekt voor PVT De Ent een psychiatrisch verpleegkundige (m/v) Het Psychiatrisch Centrum Sint-Amandus telt 459 ziekenhuisbedden/plaatsen en 120 PVT-bedden en is partner in het netwerk GGZ Noord West-Vlaanderen. In het Psychiatrisch verzorgingstehuis De Ent (ca...
  Gezondheidszorg 
 • Paralegal Officer

  Matexi NV | Waregem | 17-05-2018 |
  Op zoek naar een eerste, gevarieerde job als Paralegal Officer in je eigen regio? Lees dan snel verder ! Meer info via Florence Santens - HR Business Partner @ Matexi - 0471 12 93 56 of Florence.santens@matexi.be
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Automekanieker

  Autogroep Servayge BVBA | Zwevegem, Deinze & Gent | 16-05-2018 |
  Door de constante groei dat Hyundai kent en de groepsstructuur die ons bedrijf heeft zijn wij steeds op zoek naar werknemers die een positieve ingesteldheid hebben met het oog op meegroeien binnen onze groep. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om jonge mensen verder te scholen en Hyundai door en...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Deskundige financiën

  Gemeentebeestuur/OCMW Zedelgem | ZEDELGEM | 16-05-2018 |
  De deskundige financiën zorgt onder de leiding van de financieel directeur voor een tijdige en correcte verwerking van alle boekhoudstukken en uitgaande facturatie van gemeente en OCMW. Je ondersteunt de financieel directeur bij de opmaak van budgetten, jaarrekeningen en meerjarenplanningen. Je o...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Project Engineer

  Monitor | Wijnegem | 16-05-2018 |
  Emerson Automation Solutions is de wereldleider op het vlak van automatisatie en instrumentatie voor de procesindustrie. Met meer dan 600 locaties zijn zij de meest globale leverancier van producten, diensten en totaaloplossingen die meten, analyseren, controleren, automatiseren en procesgerelateerd...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Projectleider/PLC Programmeur

  DD Automation | Roeselare | 16-05-2018 |
  Je zal instaan voor projecten die DD Automation beheert: je bereidt het dossier voor , tekent de elektrische schema's, bestelt het nodige materiaal , programmeert de PLC's en/ of robotten. Je installeert deze systemen bij de klant waarbij je enkele medewerkers aanstuurt en opvolgt. Deze veelheid aan...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • MEDEWERKER VOOR SCHADE & PRODUCTIE

  NV CAMBIEN VERZEKERINGEN | Heule | 16-05-2018 |
  Wat doen wij? Wij zijn een onafhankelijke verzekeringsmakelaar die ondernemingen adviseren in het beheer van hun risico’s en hun verzekeringen. Samen met de klant detecteren we de mogelijke gevaren en bespreken we de passende verzekeringen die deze gevaren kunnen indekken. Dit gekoppeld aan een pro...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Technisch-Commercieel Medewerker - Wavin

  Wavin | Sint-Niklaas | 16-05-2018 |
  Als Belgische en Europese marktleider ontwikkelt Wavin al vijftig jaar innovatieve oplossingen met kunststofleidingsystemen voor duurzaam waterbeheer, afvoersystemen, nutsleidingen, sanitaire technieken en klimaatbeheer. Ter versterking van de commerciële binnendienst van de Belgische vestiging in S...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • 2 redders/sportanimators gezocht!

  Sportdienst Kuurne | Kuurne | 16-05-2018 |
  Functieomschrijving Het gemeentebestuur Kuurne werft 1 halftijds (19u) en 1 voltijds (38u) redder/sportanimator aan. Je werkt onder leiding van de sportfunctionaris. Je houdt als redder toezicht aan het zwembad en staat in voor de zwemlessen. Meer info? https://www.vdab.be/jobs/vacatures/574...
  Onderwijs 
 • Field Technician

  SCAN COIN Belgium nv | Holsbeek (Leuven) | 16-05-2018 |
  De functie Onder leiding en met de hulp van de technische verantwoordelijke en meer ervaren collega’s krijg je een opleiding waarna je voornamelijk onderhoud en herstellingen zal uitvoeren bij de klanten over het hele land en in ons atelier in Holsbeek bij Leuven. Ervaring is geen vereiste, ook...
  Industriële wetenschappen en technologie 
< Vorige Volgende >