Filteren

Zoeken...

Studiegebieden

 • Deputy Package Manager

  Norther NV | Oostende | 08-02-2019 |
  Job Description Job Title : Deputy Package Manager Type of contract : Permanent Status : Employee under PC326 Department : Operations & Maintenance Employer : Norther N.V. Esplanadestraat 14...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • HR Consultant

  Intys hr | Brussel | 08-02-2019 |
  At Intys hr you're not one consultant, you are one of a kind. Just like us, you value operational excellence. Our Marvelous consultants have a can-do mentality, are experts or HR generalist. In our team, we have it all!
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde Sociaal-agogisch werk 
 • FT leerkracht mechanica-technologie

  VTI Brugge | Boeveriestraat 73 8000 Brugge | 07-02-2019 |
  Een voltijdse opdracht leerkracht mechanica in TSO tweede graad (18 uur) en BSO tweede graad (3 uur) tot 30 juni 19
  Industriële wetenschappen en technologie Onderwijs 
 • Het Sporteiland zkt. monitoren kleuter, sport, crea, circus, voetbal, dans, omnisport, theater, bouwen, mini-chef, topdetective en zwemmen

  Het Sporteiland vzw | Aalter | 06-02-2019 |
  Het Sporteiland vzw is op zoek naar enthousiaste LO'ers, (toekomstige) leerkrachten kleuter en lager onderwijs en/of personen met een pedagogisch diploma. Tijdens de vakanties organiseren we volgende kampen in regio Aalter (tussen Brugge en Gent) en regio Merelbeke (nabij Gent): -Kleuter, omnisp...
  Onderwijs 
 • Leraar Engels gezocht voor taalcursussen in de paas- en/of zomervakantie

  Ruysschaert Language Academy | De Pinte | 01-02-2019 |
  Talencentrum Ruysschaert organiseert intensieve taalcursussen Engels voor jongeren tussen 12 en 18 jaar. De taalcursussen vinden plaats in de paas- en zomervakantie, op verschillende campussen in België: Maredsous, Maaseik, Doornik en Torhout. Ben jij een gedreven taalleraar Engels? Wil je extra...
  Onderwijs 
 • Leraars Nederlands gezocht voor taalcursussen in paas- en/of zomervakantie

  Ruysschaert Language Academy | De Pinte | 01-02-2019 |
  Talencentrum Ruysschaert organiseert intensieve taalcursussen Nederlands, Engels, Frans en Duits voor jongeren tussen 12 en 18 jaar. De taalcursussen Nederlands vinden plaats in de paas- en zomervakantie, op verschillende campussen in België: Gent en Rotselaar Ben jij een gedreven taalleraar Nede...
  Onderwijs 
 • Insurance Officer

  Bekaert | Zwevegem | 01-02-2019 |
  Within the Group Risk and Insurance department, we are currently looking for an Insurance Officer. In this role, you will report to the Group Risk and Insurance Manager and work closely with the Group Insurance Manager. Your role - You will assist in policy and claims management for differen...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Full stack .NET Core Developer (permanent of freelance)

  TOCO | Gent | 30-01-2019 |
  TOCO is op zoek naar een fullstack .NET Core/C# ontwikkelaar die ons kan helpen een innovatief digitaal platform te bouwen voor KMO's, accountants en banken. De huidige technologie stack is gebaseerd op C# en heeft behoefte aan clean up, refactoring en een algehele upgrade. Je wordt betrokken bij de...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Webdeveloper

  Transport Care | Oostende | 30-01-2019 |
  Bouw mee aan hét onlineplatform in de cloud van morgen … in Oostende! Wij staan open voor schoolverlaters. We vertalen de wens van onze klanten/markt in slimme online applicaties !!!!! Wij leiden u op.... Dit lezen kan je toekomst drastisch veranderen … Wil je deel uitmaken van een team achter e...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Jobstudenten diverse verpleegeenheden (M / V)

  AZ ZENO | Knokke-Heist | 28-01-2019 |
  Werken als jobstudent is de ideale manier om relevante werkervaring op te doen en tegelijk wat bij te verdienen. Bovendien kan je al eens ontdekken hoe het er bij AZ Zeno aan toe gaat. Als lid van het verpleegkundig team sta je mee in voor een kwaliteitsvolle en patiëntgerichte zorg, rekening hou...
  Gezondheidszorg 
 • Area sales manager

  Monks International | Wielsbeke | 23-01-2019 |
  Love Home Fabrics is de umbrella brand voor een wereldwijde groep van bedrijven (Ter Molst International, Pieters Textiel, Symphony Mills, GTA, Monks International, Artilat, Clarysse, …) in interieurtextiel met vestigingen in België, de Verenigde Staten, Indië en China. Misschien liggen we met onze...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Assistent productieverantwoordelijke

  De Hobbit NV | Maldegem | 23-01-2019 |
  De assistent ondersteunt de productieverantwoordelijke bij de dagelijkse leiding van het bedrijf. Bij interesse gelieve zicht te melden bij Thomas Van de Vijver (thomas@hobbit.be).
  Biotechniek 
 • Demand & Supply Planner

  Colruyt Group | Halle | 23-01-2019 |
  Functie: Als demand & supply planner zorg je voor een optimaal voorraadbeheer van de Colruyt-, OKay- en Bio-Planet-winkels in een bepaalde regio. Je stemt vraag en aanbod perfect op elkaar af zodat onze klanten op ieder moment hun favoriete producten terugvinden in de winkel. Samen met je colleg...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Vaste medewerker gezocht

  Boomkwekerij Dirk Waelkens bvba | zulte | 22-01-2019 |
  Wij zijn voor onze boom- en plantenkwekerij op zoek naar een vaste medewerker. Deze job biedt veel variatie in werk naargelang het seizoen en omvat 70% fysiek buitenwerk en 30 % bureauwerk.
  Biotechniek Handelswetenschappen en bedrijfskunde Industriële wetenschappen en technologie 
 • junior hardware engineer

  Nuyttens Automatisatie bvba | Waregem | 21-01-2019 |
  Als junior hardware engineer maak je deel uit van het automatisatieteam en voer je zelfstandig taken uit. Je staat mede in voor het uittekenen en ontwerpen van elektrische schema's in Eplan P8. Daarnaast help je aktief mee in het bouwen en testen van elektrische borden. Het aansluiten en mee in b...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • junior software engineer

  Nuyttens Automatisatie bvba | Waregem | 21-01-2019 |
  Als junior software engineer programmeer je machines en procesinstallaties bij verschillende klanten. Je werkt hoofdzakelijk op projectbasis, maar detacheringsopdrachten zijn ook mogelijk. In functie van het project zijn korte verplaatsingen naar het buitenland mogelijk. We ontwikkelen tevens w...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Vrachtwagenmecanicien

  Transport Louwyck | Komen | 21-01-2019 |
  Transport Louwyck is op zoek naar een mecanicien/vrachtwagenchauffeur CE voor zowel het onderhouden van vrachtwagens, opleggers en (meeneem)heftrucks als het uitvoeren van transportopdrachten. Hou je van een familiale werkomgeving waarin je verschillende opdrachten kunt uitvoeren? Aarzel dan n...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Fijne collega logopedist(e) gezocht!

  Logowijs | Middelkerke | 17-01-2019 |
  Logowijs is een warme en ondernemende groepspraktijk met verschillende disciplines. Om nog een betere kwaliteit te kunnen bieden, zijn we op zoek naar een zelfstandig logopedist (e). Uren en dagen zijn bespreekbaar. Zin om samen te werken in een enthousiast team, neem dan zeker contact op. Graag...
  Gezondheidszorg Onderwijs 
 • ergotherapeut

  WZC Mercator Oostende | Sint-andries | 15-01-2019 |
  Zie bijlage
  Gezondheidszorg 
 • Junior Accounting & Tax Technology Consultant

  PwC Belgium | Brussels - Antwerp - Ghent | 11-01-2019 |
  Technology and data analytics skills are no longer “nice to have”. Technology has changed the way businesses operate. Working with technology solutions has become unavoidable in our service offering, where manipulation of large volumes of data often is required. At PwC you can choose for a combi...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
< Vorige Volgende >