Filteren

Zoeken...

Studiegebieden

 • Telecom Software System Developer

  Skyline Communications | 8870 Izegem | 20-02-2018 |
  As a Telecom Software System Developer, you will be joining a team of talented telecom and software engineers who work with cutting-edge software technology that is capable of communicating with thousands of different devices and is deployed by leading broadcast and telecom companies around the worl...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Software Test Engineer

  Skyline Communications | 8870 Izegem | 20-02-2018 |
  As a Software Test Engineer you will be responsible for the technical planning, coordination and conducting of test activities at the system level across all projects. You are passionate about high-tech software solutions and you have a desire for immaculate results. You have the talent to scrutiniz...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Operations Engineer

  Skyline Communications | 8870 Izegem | 20-02-2018 |
  As a DataMiner® Operations Engineer, you will be responsible for giving professional remote support to customers around the globe. Diving deep into complex technical environments, pleasing the most demanding customers with a natural flair and finding non-compromising solutions are but a few of the c...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Expert Software Developer

  Skyline Communications | 8870 Izegem | 20-02-2018 |
  As an Expert Software Developer, you'll use the latest tools and technologies available to deliver leading-edge software. You'll be responsible for ensuring that company software components are expertly designed, tested, debugged, verified, and ready for integration into DataMiner's best-of-breed so...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Project Manager

  Skyline Communications | 8870 Izegem | 20-02-2018 |
  The Project Manager provides overall project management and leadership in the achievement of assigned projects while maintaining a high and consistent level of service quality, customer support and customer satisfaction. He/she coordinates with System Engineering to staff projects and maintain the q...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Video Solutions

  Skyline Communications | 8870 Izegem | 20-02-2018 |
  As a Consulting Systems Engineer, you will have hands-on responsibility to create and set up innovative solutions with DataMiner® in one or more solution areas: linear and non-linear video processing and distribution ● OTT video ● video transport ● media production and workflows ● data center and NF...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Telco DSL Network Solutions

  Skyline Communications | 8870 Izegem | 20-02-2018 |
  As a Consulting Systems Engineer, you will have hands-on responsibility to create and set up innovative solutions with DataMiner® in one or more solution areas: telco fixed and mobile networks ● data center and NFV ● IP networking including SDN ● video transport ● linear and non-linear video process...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Satellite Broadcast, Data & Broadband Network Solutions

  Skyline Communications | 8870 Izegem | 20-02-2018 |
  As a Consulting Systems Engineer, you will have hands-on responsibility to create and set up innovative solutions with DataMiner® in one or more solution areas: satellite communications (SCPC, MCPC and VSAT) ● earth stations and multi-spot beam gateway networks ● Geo and Leo operations ● data center...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • OSS/BSS Solutions

  Skyline Communications | 8870 Izegem | 20-02-2018 |
  As a Consulting Systems Engineer, you will have hands-on responsibility to create and set up innovative solutions with DataMiner® in the OSS/BSS domains. You enjoy sharing your insights with your colleagues in all aspects: technology, operational processes, competitive intelligence, customer insi...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Media Data Center & Media Production Solutions

  Skyline Communications | 8870 Izegem | 20-02-2018 |
  As a Consulting Systems Engineer, you will have hands-on responsibility to create and set up innovative solutions with DataMiner® in one or more solution areas: media production and workflows ● IP standardization in media production (SMPTE, VSF, NMOS, …) ● data center and NFV ● video transport ● lin...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • IT Enterprise & Data Center Solutions

  Skyline Communications | 8870 Izegem | 20-02-2018 |
  As a Consulting Systems Engineer, you will have hands-on responsibility to create and set up innovative solutions with DataMiner® in one or more solution areas: cable HFC access networks and DOCSIS 3.x ● other access network technologies including FTTx, Wi-Max, Wi-Fi hotspots ● data center and NFV ●...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • IP Network Solutions

  Skyline Communications | 8870 Izegem | 20-02-2018 |
  As a Consulting Systems Engineer, you will have hands-on responsibility to create and set up innovative solutions with DataMiner® in one or more solution areas: IP networking including SDN ● media production and workflows ● data center and NFV ● video transport ● OSS/BSS systems You enjoy sharing...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • IoT & Smart Metering Solutions

  Skyline Communications | 8870 Izegem | 20-02-2018 |
  As a Consulting Systems Engineer, you will have hands-on responsibility to create and set up innovative solutions with DataMiner® in one or more solution areas: IOT networks, automation and analytics ● telco fixed and mobile networks ● OSS/BSS systems You enjoy sharing your insights with your col...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Cellular Network Solutions

  Skyline Communications | 8870 Izegem | 20-02-2018 |
  As a Consulting Systems Engineer, you will have hands-on responsibility to create and set up innovative solutions with DataMiner® in one or more solution areas: telco fixed and mobile networks ● IOT networks, automation and analytics ● data center and NFV ● IP networking including SDN ● video transp...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Cable Network Solutions

  Skyline Communications | 8870 Izegem | 20-02-2018 |
  As a Consulting Systems Engineer, you will have a hands-on responsibility to create and set up innovative solutions with DataMiner® in one or more solution areas: cable HFC access networks and DOCSIS 3.x ● other access network technologies including FTTx, Wi-Max, Wi-Fi hotspots ● data center and NFV...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Accountant / fiscalist

  Ghepan bvba | Langemark | 20-02-2018 |
  Voor ons accountantskantoor te Langemark zijn wij momenteel op zoek naar een voltijdse accountant / fiscalist om ons team te versterken. Functieomschrijving • Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) • Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
 • Creative Copywriter

  Skyline Communications | 8870 Izegem | 20-02-2018 |
  As a Creative Copywriter, you will write various kinds of texts for our marketing team, often about extremely complex technology. You are a confident writer across the whole marketing communication spectrum, and you can research, understand and structure complex information, and present it with the...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Bouwkundig tekenaar

  STIMA metaalconstructie BVBA | Torhout | 20-02-2018 |
  Wij zijn een kleine, familiale KMO die op zoek is naar een technisch tekenaar voor bouwconstructies (trappen, borstweringen, carports, maatwerk...). Uw taak omvat het volgende: opmeten op de werf, uittekenen van staalconstructies, principedetails uitwerken om voor te leggen aan de architect ter goed...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • ICT .net Developer (m/v)

  asbl AFOSOC-VESOFO vzw | Brussel | 20-02-2018 |
  - Je analyseert de technische gevolgen van de lopende projecten in gebied van ontwikkeling in samenwerking met de database en backoffice beheerder, je onderzoekt en definieert het wettelijk toepassingskader (GDPR inbegrepen); je stelt de evaluaties en rapporten op betreffende de uitwisseling van...
  Industriële wetenschappen en technologie 
 • Product Genius BMW @ Monserez - Aalbeke

  BMW JOY'N US | Aalbeke | 20-02-2018 |
  Indien: • Je een vlotte communicator bent en makkelijk aanvoelt wat de klant wil en hoe hij wenst behandeld te worden, • Je een opleiding op Bachelor niveau hebt genoten, gecombineerd met ervaring in een commercieel ondersteunende rol, • Je een voorliefde hebt voor de automotive sector bezit da...
  Handelswetenschappen en bedrijfskunde 
< Vorige Volgende >